Financiële zaken

Inzicht in je financiële situatie is belangrijk. Weet je niet meer wat er is afgesproken of heb je een financiële vraag? We beantwoorden hier de vragen die ons het meest worden gesteld.

De incasso vindt plaats rond de 27e / 28e dag van de maand. Je betaalt altijd 1 maand vooruit. 

Bij de aanbetaling betaal je vanaf de contractdatum precies 1 maand vooruit. De eerstvolgende incasso vind voor de eerstvolgende maand plaats. De teveel of te weinig betaalde dagen van de eerstvolgende maand worden verrekend met de eerste incasso. 

Rekenvoorbeeld: De aanbetaling vindt plaats op 24-3-2015. Je betaalt van 24-3-2015 t/m 23-4-2015. De resterende dagen van april zullen bij de incasso van mei opgeteld worden.

Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor het betalen van je maandelijkse huur/fixed fee. Is de automatische incasso niet gelukt, dan moet je zelf het openstaande bedrag overmaken naar IBAN NL51ABNA0528004107 t.n.v. Dé Vastgoedbeschermer. De betaling van de huur/fixed fee dient voor de 1e van de nieuwe maand te zijn gedaan.

De fixed fee wordt jaarlijks geïndexeerd, zie artikel 2.4 en 2.5 van de serviceovereenkomst.

De opzegtermijn wordt vermeld in artikel 2.2 van de bruikleenovereenkomst.

Tot en met einde contractdatum (datum oplevering). De teveel of te weinig betaalde dagen worden verrekend met de teruggave van de borg.

De termijn wordt aangegeven in de algemene voorwaarden van de bruikleenovereenkomst, art. 7.3. De borg wordt geretourneerd indien de oplevering akkoord is.

Beschermers die BTW-plichtig zijn ontvangen een factuur in de eerste week van de nieuwe maand. Deze factuur wordt je per e-mail verstuurd.