Ondernemen in Apeldoorn

Apeldoorn is een stad vol kennis en vakmanschap. Zij is goed bereikbaar en centraal gelegen in een groene omgeving. Apeldoorn is de thuisbasis voor veel grote bedrijven als Centraal Beheer Achmea (‘even Apeldoorn bellen’), Arcadis, Remeha en Agrifirm.

Het is een ideale werkstad vanwege haar ruimte, ligging en bereikbaarheid. Apeldoorn heeft een brede economische basis van bedrijven in uiteenlopende sectoren. Op sociaal en cultureel vlak kan zij bogen op een hoogstaand aanbod van musea en prachtige tentoonstellingen. Met recht kan Apeldoorn een stad vol kunst cultuur genoemd worden. Zo zijn er koninklijk getinte Paleis Het Loo en het eigentijdse CODA museum midden in het Cultuurkwartier.

Er is een intensieve samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid en onderwijsinstellingen om jonge hoogopgeleide mensen te behouden voor de stad of juist aan te trekken richting de regio.

Ontdek Apeldoorn!

Apeldoorn is een groene gemeente op de Veluwe (Gelderland) met ca 165000 inwoners en is daarmee de 11egemeente van Nederland. Een groot deel van het landelijke gebied van Apeldoorn kenmerkt zich door veel natuur. Het gehele westen van de gemeente is onderdeel van de oostflank van de Veluwe met bossen en heidevelden.

In de Apeldoornse binnenstad is veel te beleven, winkelen, cultuur, restaurants en uitgaan komen prima samen. Ook qua activiteiten en evenementen is er altijd veel te doen.

Werkruimte in Apeldoorn?

In het oude belastingkantoor van Apeldoorn hebben wij veel mooie gestoffeerde werkruimtes beschikbaar in diverse afmetingen (vanaf 10m2 tot meer dan 60m2). Ideaal als kantoorruimte voor startende ondernemers, creatievelingen of als schoon atelier. Op de begane grond bevindt zich een grote gemeubileerde algemene ruimte waar ondernemers elkaar kunnen treffen voor een kop koffie en een praatje.

Prijzen van de units variëren van 170 tot 425 euro per maand inclusief gas, water en elektriciteit, én Wifi in het gehele pand. Daarnaast is het mogelijk om een parkeerplaats in de garage te hebben voor 25 euro per maand. Prijzen zijn exclusief BTW.

Het pand is gelegen naast het Centraal Station en dus zeer goed met openbaar vervoer bereikbaar.

Reageren op een werkruimte

Evenementenagenda

Cultureel Festival Maaiveld: 15 en 16 mei 2020

Bezienswaardigheden

In Apeldoorn en omgeving vind je diverse bezienswaardigheden zoals:

  • Paleis Het Loo
  • Cultuurhuis CODA
  • Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Apenheul
  • Julianatoren
  • Omnisport Centrum