De drijfveren achter ons bedrijf

Om succesvol vastgoed te beheren, moet je creatief en slim omgaan met leegstand. Je moet kansen zien die niet voor de hand liggen, maar wel uiterst effectief zijn. Je moet buiten de gebaande paden willen denken. En vooral ook kúnnen denken en handelen.

Pas dan maak je het verschil ten opzichte van je concurrenten. Dit credo vertalen we in onze pay off: DENK RUIM. Met deze kreet benadrukken we dat leegstand vraagt om ruimdenkendheid. De belofte is natuurlijk ook een knipoog naar de ruimte in een leegstaand pand. Deze ruimte biedt haast net zoveel mogelijkheden als een blanco blad. Er is altijd een passende oplossing te vinden voor bescherming van een pand. Het leefgenot van beschermers en omwonenden wordt groter met onze oplossingen en ondernemers kunnen doorgroeien met hun bedrijf en een professionele uitstraling hebben tegen lage kosten.

We vinden altijd een oplossing

Dé Vastgoedbeschermer denkt ruim in zijn vak, en ziet daarom altijd wel een oplossing voor het pand. Wij onderscheiden ons al ruim 15 jaar door een proactieve houding, hoge kwaliteitsstandaarden en het feit dat wij altijd net een stapje meer doen. Met een gepassioneerde eigenwijze blik zijn wij Dé ervaren specialist in tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en herstructureringsprojecten in heel Nederland.

“Ik kan op ze rekenen, hoe grillig onze wensen ook zijn”, zegt één van onze opdrachtgevers. En daar zijn we trots op. De praktijk, daar gaat het om. Ons werk laat zich moeilijk in woorden vatten. Het is de beleving van samenwerken met Dé Vastgoedbeschermer die het hem doet. Ervaar het zelf.

Het laatste nieuws

De volgende berichten houden ons bezig.

​Waarmee kunnen we helpen?

​Waarmee kunnen we helpen?

21 mei 2021

Bij Dé Vastgoedbeschermer streven we ernaar om het leegstaande vastgoed in Nederland de beste tijdelijke invulling te geven. Daarmee beschermen wij vastgoed tegen de risico’s die leegstand met zich meebrengt zoals verpaupering, diefstal, vandalisme en kraak. Anderzijds bieden we met ons leegstandbeheer studenten, starters, zzp’ers, ondernemers en kunstenaars betaalbare en unieke woon- en werkruimtes.Waarmee kunnen we helpen? Denk ruim!

Lees het hele bericht

Een opzegging tijdens de Corona-crisis?

Een opzegging tijdens de Corona-crisis?

27 maart 2020

Door Minister van Veldhoven van Milieu en Wonen is in het nieuws gebracht dat vanwege de coronacrisis er tijdelijk geen huisuitzettingen zullen zijn in de reguliere verhuursector. Dit nieuwsbericht levert vragen op. Daarom komt branchevereniging VLBN – waar ook Dé Vastgoedbeschermer lid van is – met een eigen verklaring hoe leegstandbeheerders omgaan met hun bewoners in crisistijd.

Lees het hele bericht

Maatregelen als gevolg van het Corona virus

Maatregelen als gevolg van het Corona virus

16 maart 2020

Het kabinet heeft gisteravond ingrijpende maatregelen aangekondigd in verband met het indammen en bestrijden van het Coronavirus. Dat raakt ons allen en samen zullen wij deze lastige periode door moeten zien te komen. Het is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van ons allemaal om de risico’s in te dammen.

Lees het hele bericht

Ben je geïnteresseerd in oudere nieuwsberichten? Neem dan een duik in ons nieuwsarchief.

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals die u graag helpen bij alle voorkomende vraagstukken. Hieronder stellen we een aantal van onze collega's aan u voor, dan leert u ons alvast kennen.

Jeroen v.d. Coolwijk

Jeroen v.d. Coolwijk

Directeur

088 636 00 00

Corrina Verkou

Corrina Verkou

Projectmanager

088 636 00 00

Robert Steenhart

Robert Steenhart

Coördinator Buitendienst

088 636 00 00

Er werken natuurlijk nog meer mensen bij Dé Vastgoedbeschermer. Je ontmoet de rest op onze teampagina.

Over onze missie, visie en drijfveren

Lees alles over wat de mensen bij Dé Vastgoedbeschermer drijft

Missie en visie

Het is onze missie, passie én obsessie om mensen die waarde hechten aan kwaliteit van dienstverlening te verrassen met het aanbieden van de best mogelijke tijdelijke en structurele oplossingen voor leegstaand vastgoed en altijd op zoek te gaan naar de juiste match.

Lees meer

Karakter

Elke organisatie vindt zichzelf lean, jong, dynamisch, professioneel en natuurlijk de beste. Wij onderscheiden ons op een andere manier. We vertellen je graag een aantal karaktereigenschappen die kenmerkend zijn voor ons bedrijf. We hadden er zo nog tien op kunnen schrijven, maar bescheidenheid siert de mens nietwaar?

Lees meer

Kwaliteit

Dé Vastgoedbeschermer is niet gericht op kwantiteit maar op kwaliteit. Wij hebben een hekel aan een zesjescultuur en willen de beste zijn en blijven. Dit ziet, voelt en ervaart u in alles wat we doen. Daarnaast voldoen we aan alle geldende kwaliteitsstandaarden die er zijn:

Lees meer

Duurzaamheid

Duurzaamheid of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen hype meer, maar een dagelijkse werkelijkheid die elke onderneming raakt. Wilt u zich ook inzetten voor een samenleving waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een permanente plaats innemen?

Lees meer

Overige zaken

Werken bij

Wij zijn een landelijk werkende leegstandbeheerder. Onze opdrachtgevers en beschermers ervaren Dé Vastgoedbeschermer als professioneel, betrokken en onderscheidend. Wij hechten veel waarde aan een informele werksfeer waarin persoonlijke groei, creativiteit, initiatief en klantgedrevenheid van onze medewerkers voorop staan.

Meer informatie

Testimonials

Natuurlijk kunnen we zelf vertellen hoe geweldig we zijn, maar we laten dat liever over aan onze opdrachtgevers. Lees hun ervaringen.

Meer informatie

Projecten in beeld

Dé Vastgoedbeschermer heeft in de afgelopen jaren vele projecten succesvol beschermd. Hieronder een greep uit onze projecten.

Meer informatie