Hoera! We bestaan 15 jaar
26 april 2018

Dé Vastgoedbeschermer bestaat 15 jaar en daar zijn we maar wát trots op! Met het hele team vierden we vrijdag het jubileum tijdens een feestelijke barbecueavond.

Om de avond compleet te maken ontvingen directeur Jeroen van de Coolwijk en zijn vrouw Martine een cadeau namens alle collega’s. Een fotocollage met 15 jaar Dé Vastgoedbeschermer in beeld, van personeelsuitjes tot speciale gebeurtenissen. Met elkaar kijken we terug op de groei die de organisatie heeft doormaakt in de afgelopen jaren. Van eenmanszaak naar een bloeiende leegstandbeheerder met een team van 22 medewerkers.

Het 16e jaar van Dé Vastgoedbeschermer is vandaag begonnen. Een periode met leuke nieuwe projecten zoals een nieuw ondernemerscentrum in Bergen op Zoom. Maar tegelijk ook een spannende fase met nieuwe systemen om onze werkprocessen nog efficiënter te maken en beter met elkaar samen te werken. Zodat we de aankomende 15 jaar weer kunnen knallen en mooie dingen mogen neerzetten. Dat verwezenlijken we met elkaar, als team!

IMG_3118_web.jpg
IMG_3124_web.jpg
IMG_3149_web.jpg
IMG_3156_web.jpg
IMG_3178_web.jpg
IMG_3180_web.jpg