Dé Vastgoedbeschermer op PROVADA 2017
7 mei 2017

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Dé Vastgoedbeschermer is sinds 2012 vertegenwoordigd op de vakbeurs en hoort er als vanzelfsprekend tussen. Daarom vindt u ons van 30 mei tot en met 1 juni in hal 10 op stand 20. Tijdens het driedaagse netwerkevent staat de toekomst van vastgoed centraal en is de vakbeurs het podium waar heden en toekomst met elkaar worden verbonden. Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan onze stand.

Ook nu kijken we er naar uit om onze bestaande relaties te spreken en nieuwe contacten te leggen. Net zoals de afgelopen jaren kan u ons vinden op de vertrouwde plek: stand 20 in hal 10. Met het thema ‘Kraken gaat door’ willen we tijdens PROVADA aandacht creëren voor de leegstandrisico’s en laten zien hoe belangrijk het is om leegstaand vastgoed tijdig te beschermen. Als we kijken naar het krakersrisico van leegstaande panden, dan blijft de bedreiging ondanks de krakerswet van 1 oktober 2010 groot.

Van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni ontmoet u ons team op de stand: voor vragen, meer informatie of gewoon een praatje. Onze barista maakt in de tussentijd een heerlijke smoothie of koffie voor u klaar. Durft u daarna de strijd aan met een spelletje? We dagen u uit voor ons beursspel ‘Grijp de kraker’! Lukt het u om de kraker uit het pand te verjagen?