Een dagje meesnuffelen met de buitendienst
19 maart 2019

Afgelopen vrijdag kreeg onze Robert gezelschap van Bart (14), die graag een dagje wilde meelopen om te kijken hoe zo'n dag als coördinator buitendienst er nu eigenlijk uit ziet. Het blijkt een leuke, lange, maar vooral ook erg leerzame dag!

Het is vroeg in de ochtend als Bart naast Robert in Dé Vastgoedbeschermer-bus stapt. Op naar Nieuwegein voor een pandcontrole. Samen lopen ze het hele pand door om te controleren of alles in orde is. Tijdens de ronde door het pand blijkt dat Bart over een scherp oog beschikt; er vallen hem dingen op die zelfs Robert met al zijn jaren ervaring niet gelijk had gezien. Een hartstikke mooi compliment én een geslaagde controle. "Al had ik de controle van de douches liever overgeslagen", laat Bart weten als ze weer buiten staan.

Dan is het na een snelle lunch alweer tijd voor het volgende pand, er moeten een aantal extra units in beheer worden genomen in een pand in Utrecht en er vindt een interne verhuizing plaats. Als het duo ook dat in goede banen heeft geleid, zit de dag er alweer bijna op. Robert zorgt ervoor dat Bart keurig thuis wordt afgezet, waar hij kan bijkomen van een vermoeiende maar vooral leerzame dag.

Een leuke ervaring rijker!

Kom ook stagelopen bij Dé Vastgoedbeschermer​

Zou jij ook graag een kijkje willen nemen in de keuken van Dé Vastgoedbeschermer? Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair(e) operationeel/vastgoed voor een periode van 4 à 5 maanden. Interesse? Kijk gauw op onze stagevacaturepagina.

Stagelopen bij Dé Vastgoedbeschermer kan een begin zijn van een loopbaan bij ons mooie bedrijf!