Opening nieuwe dorpshart Moerdijk
1 juli 2019

Afgelopen zaterdagmiddag werd in de stralende zon en onder het toeziend oog van de dorpsbewoners het nieuwe dorpshart van Moerdijk geopend. Als leegstandbeheerder van Moerdijk was Dé Vastgoedbeschermer hierbij uiteraard aanwezig.

Her dorpshart van Moerdijk bruist weer. De oude Stephanuskerk is getransformeerd naar onder meer een multifunctioneel sportveld, jeu-de-boulesbaan en een speeltuin, waarbij is gezorgd dat grote delen van de oude kerk behouden zijn gebleven. Een feestelijke dag voor de dorpsbewoners en de gemeente, die wij natuurlijk niet wilden missen.

Gewapend met flesjes water die tijdens dit dorstige weer dankbaar werd ontvangen, was het vooral erg leuk om bekende en nieuwe gezichten te ontmoeten. Als vastgoedbeheerder van de Moerdijkregeling vinden we het belangrijk om nauw in contact te blijven met de gemeente, de bewoners en andere lokale partijen.

Sinds vorig jaar zetten we ons met het plaatsen van betrokken beschermers in voor de leefbaarheid in het dorp en de ontwikkeling van het dorpshart, zodat alle inwoners met plezier en vertrouwen in Moerdijk kunnen wonen.

Ben je zelf op zoek naar een woning in Moerdijk? Houd het aanbod op onze website in de gaten!