Property Control ®

Is er bij uw pand sprake van gedeeltelijke leegstand of is het niet wenselijk of mogelijk om beschermers in uw pand te plaatsen? Dan kunnen wij u met Property Control ® van dienst zijn. Vooral verzekeringstechnische is het belangrijk dat uw pand regelmatig gecontroleerd wordt. Met onze maandelijkse pandinspecties tot aan 24-uurs beveiliging komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Maandelijkse pandinspecties
Of het nu gaat om het ledigen van de brievenbus, het opnemen van de meterstanden en het controleren en opvolgen van beschadigingen: wij controleren uw pand structureel en houden u op de hoogte van onze bevindingen.

Technisch beheer
Vastgoedonderhoud vraagt om betrouwbare diensten op het gebied van gebouw- en installatietechniek. Onze regiobeheerders verzorgen op uw verzoek alle inspecties en reparaties van technische installaties.

Beveiligingsopties
Soms heeft een (gedeeltelijk) leegstaand pand een uitgebreidere vorm van beheer nodig. In deze situaties bieden wij diverse beveiligingsmogelijkheden aan. Denk hierbij aan camerasystemen, hondenbeveiliging en mobiele alarminstallaties met bewegings-, vocht- en rookgasdetectoren.

Heeft u leegstaand vastgoed?

Bent u op zoek naar een tijdelijke invulling voor een leegstaand pand? Om het te beschermen tegen kraak en vernieling of om uw rendement hoog te houden? Met onze VastgoedScan leest u binnen 15 seconden hoe we u daarmee zouden kunnen helpen.

Doe de VastgoedScan