Van Beek & Partners

Henk van Beek, vastgoedbelegger van Van Beek & Partners heeft een speciale plek in zijn hart voor de stad Utrecht. Niet vreemd dus dat hij opveerde toen door verhuizing van het St. Antoniusziekenhuis locatie Oudenrijn beschikbaar kwam. Samen met Veluwezoom Verkerk heeft hij er grootse plannen mee. "Maar in de tussentijd moet de leegstaande bebouwing uiteraard wel in goede staat blijven. Dat kan ik met een gerust hart overlaten aan Dé Vastgoedbeschermer."

"De bedoeling is dat de locatie wordt gerenoveerd tot een moderne campus genaamd UP-Living, met woonruimte voor circa 850 studenten, jongeren en starters. Ik werk bij dit soort projecten graag met Dé Vastgoedbeschermer. Dan weet ik gewoon dat alles goed geregeld wordt, van vergunningen voor tijdelijke bewoning tot selectie van geschikte beschermers. Ik heb er geen omkijken meer naar."

Bij renovatieprojecten regelen zij in de tussentijd alles voor de leegstaande bebouwing.

Henk van Beek

"Ook houden ze vinger aan de pols tijdens de leegstand. Eventuele problemen worden meteen gemeld en opgelost. Bovendien zijn de contracten voor alle betrokken partijen gunstig en helder. Beschermers kunnen rekenen op goede service, wij als opdrachtgevers kunnen vertrouwen op bescherming en als we zover zijn, is het pand met een maand opzegtermijn beschikbaar."

Meer weten? Zie: www.upliving.nl of UpLivingUtrecht op Facebook.